Мохаммед Салах

Мохаммед Салах Фото:: Getty Images

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Ліверпуль на своєму полі впевнено обіграв Порту з рахунком 2:0. Незважаючи на перевагу мерсисайдців, варто відзначити, що гра не обійшлася без суперечливих рішень іспанського арбітра Антоніо Матео Лаоса.

Так, на 30-й хвилині матчу Аліссон, вибиваючи м'яч, влучив у руку захиснику своєї команди Тренту Александру-Арнольду. Гра рукою не викликає ні в кого питань, але чи перебував молодий вінгер в той момент в межах поля? Іспанський суддя звернувся за допомогою до відеоассістента. Спільно вони вирішили, що все було в межах правил. А ти як вважаєш?

Ще один момент, на який варто звернути увагу, стався в кінцівці матчу. Спочатку той же Александр-Арнольд притримував Феліпе в своєму штрафному майданчику, але арбітри не вважали це порушення таким, яке тягнуло на пенальті. Через мить Салах грубо зіграв проти Данілу, але не побачив перед собою навіть жовтої картки.

Ліверпуль здобув перемогу, яка стала 400-й в тренерській карьрере Юргена Клоппа. Відмінне досягнення 51-річного німця.

Також Ліверпуль і Боруссія Д зійшлися в боротьбі за суперзірку Бундесліги. Клопп зацікавлений в гравцеві.

Долучайся до телеканалів Футбол 1/Футбол 2 в Telegram, щоб першим побачити найкращі голи з топ-ліг: https://t.me/footballua_tv